15 Nisan 2016

Yaz Stajı yapmak isteyen İLEF öğrencilerinin;

– Aşağıdaki bilgileri dikkatle okumaları ve buradaki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Eksik başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

– Staj için öncelik 3. sınıf öğrencilerinde olacaktır. 2016 yılında mezun olmayacak durumdaki 4. sınıf öğrencileri ve 2. Sınıf öğrencileri de staj için başvurabilir. Diğer başvurular kabul edilmeyecektir.

– Başvurular, 15 Nisan 2016 – 21 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ön değerlendirme görüşmeleri 22 Nisan 2016 Cuma günü mesai saatleri içinde yapılacaktır. Başvuru yapan öğrencilerin 22 Nisan içinde Fakülte Staj Koordinatörü Öğr. Gör. Gökhan Bulut’la görüşmeleri gerekmektedir. Bu saatler arasında görüşmeye gelmeyen öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

– Belirtilen tarihler dışında staj yapmak mümkün değildir.

– Bazı kurumlara talep çok yoğun olabilir fakat o kurumun verdiği kontenjan hiç olmayabilir veya çok sınırlı olabilir. Bu nedenle staj yapmak istediğiniz kurumları iyi belirlemeniz gerekmektedir.

– Yerleştirmeler, yapılan başvurular doğrultusunda ve ön değerlendirmeler sonucu, staj koordinatörü tarafından yapılacaktır.

– Staj başvurusunu geri çekme, belirlenen kurumda staj yapmayı istememe, belirlenen tarihte staj yapmayı istememe, kontenjanların dolmaması ve benzeri sebeplerden ötürü ihtiyaç duyulması halinde ve ilk listeler belirlendikten sonra, hazırlanacak ikinci bir liste için ayrıca başvuru duyurusu yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT:

– Başvuru formunda yer alan kurumların listesi yalnızca hatırlatma içindir. Bu kurumlardan İlef’e kontenjan verilip verilmeyeceği veya hangi dönemde kaç kontenjan verileceği, yapılacak yazışmaların ardından kesinleşecektir.

– Başvuru formundaki soruların açıklamalarını dikkatli okuyunuz.

Staj süresi bir aydır ve şu dönemlerle sınırlıdır:
1. dönem: 15 Haziran – 14 Temmuz 2016
2. dönem: 15 Temmuz – 14 Ağustos 2016