15 Şubat 2018

Erasmus + Programı kapsamında 2018-2019 akademik yılı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilerimize duyurulmak üzere hazırlanan ilan erasmus.ankara.edu.tr adresinde duyurulmuştur.

BAŞVURU TARİHLERİ

İLAN TARİHİ: 02/02/2018

SON BAŞVURU TARİHİ: 08/03/2018 (TSİ 17:30’da sistem başvuruya kapanacaktır)

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Başvurular, öncelikle app.erasmus.ankara.edu.tr adresinden online kayıt yapılarak tamamlanmalıdır. Online başvuru çıktısı ve diğer başvuru evrakları ve bilgiler eksiksiz olarak hazırlanarak, ilgili akademik birime (Fakülte / Enstitü/ Yüksekokul) teslim edilmelidir. Eksik belge ve bilgilerle yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

BAŞVURU AŞAMASINDA İSTENEN BELGELER.

1-      Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuru Formu (app.erasmus.ankara.edu.tr adresinden başvuru yapıldıktan sonra alınacak çıktı)

2-      Kısa özgeçmiş (Türkçe veya İngilizce olabilir, Europass CV kullanılması önerilir)

3-      Not Dökümü (Güncel Onaylı Transkript)

4-      Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (17/02/2018 tarihindeki Erasmus Yabancı Dil Sınavına girecekler ve bu puanını başvuruda kullanacakları için sınav sonuç belgesi teslimi gerekmemektedir)

ÖZEL KOŞULLAR:

İletişim Fakültesi, Erasmus Öğrenim Hareketliliğine başvuran öğrencilerinin yabancı dil sınavından en az 60 almasını ve 1, 2 ve 3 sınıflarda okuyan öğrencilerin başvurmasını istemektedir.