17 Eylül 2014

50. yılımıza bir selam: Yeni Medya Çalışmalarında Araştırma Yöntem ve Teknikleri Mezunlarımızdan, Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlu Binark’ın derlediği Yeni Medya Çalışmalarında Araştırma Yöntem ve Teknikleri adlı kitap Ayrıntı yayınlarından çıktı. 207 sayfalık kitapta, Ezgi Mert, Günseli Bayraktutan, İslam Halaiqa, Mutlu Binark, Selda Tunç, Tuğrul Çomu ve Zeynep Büker Alyanak tarafından yazılan bölümler bulunuyor. Kitabın yazarlarının tümünün, lisans, yüksek lisans ya da doktora düzeyindeki eğitimleri sürecinde öğrenci olarak Fakültemizle ilişkisi bulunuyor. Bu nedenle, yazarlar adama sayfasında, “Eleştirel bakış açımızı besleyen, kuramsal-kavramsal olarak iletişim bilimlerinde ana yapıtaşı Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinin 50. Kuruluş yılını da bu çalışma vesilesiyle kutlarız”ibaresine yer vererek, 2015 yılında başlayacak 50 yıl kutlamalarına da samimi bir başlangıç yapmışlar. Biz de kendilerini çalışmalarından dolayı kutluyor, kadirşinaslıklarına teşekkür ediyoruz.