21 Mayıs 2014

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı’nın iletişim alanına giren mesleklerde 50 yıllarını geride bırakan ustalara saygılarını sunmak amacıyla bu yıl 12.sini düzenleyeceği Meslekte 50 Yıl Onur Günü etkinliği 23 Mayıs 2014 Cuma günü gerçekleştirilecek. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda gerçekleştirilecek ve saat 17.00’de başlayacak törenin ardından Gazeteciler Cemiyeti de Üsküp Sokak No: 35 Çankaya adresindeki merkezinde törene katılan ustalar için bir resepsiyon verecek.

Bu yılki törende mesleklerinde 50. yıllarını kutlayan gazeteciler M. Erdinç Sağlam, Engin Aktel, Dursun Cinkarataş, Erdal Özdür, Ali Galip Altunçul, İlhan Kuyucu Ömer Kırkpınar, Deniz Banoğlu ve Seçkin Türesay ile sinema sanatçıları Aram Gülyüz, Devlet Devrim, Tamer Yiğit, Nilüfer Aydan, Sevda Ferdağ, Mustafa Alabora’ya onur plaketleri sunulacak.

Törende ayrıca İletişim Fakültesi’ndeki uygulama birimlerinde üstün başarı gösteren 35 öğrenciye de öğrenci emek ödülleri takdim edilecek.