24 Mayıs 2016

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı’nın iletişim alanına giren mesleklerde 50 yıllarını geride bırakan ustalara saygılarını sunmak amacıyla bu yıl 14’üncüsünü düzenleyeceği Meslekte 50 Yıl Onur Günü etkinliği 27 Mayıs 2016 Cuma günü gerçekleştirilecek. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda düzenlenecek ve saat 17.00’de başlayacak törenin ardından Gazeteciler Cemiyeti de Üsküp Sokak No: 35 Çankaya adresindeki merkezinde törene katılan ustalar için bir kokteyl verecek. Törende ayrıca İletişim Fakültesi’ndeki uygulama birimlerinde üstün başarı gösteren 28 öğrenciye de Öğrenci Emek Ödülleri takdim edilecek. Törende ayrıca, İLEF Edebiyat Topluluğu tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen öykü yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verilecek. Bu yılki törene, aralarında radyo alanında yaptıkları katkılarla öne çıkan tiyatro sanatçılarının da yer aldığı 30 gazeteci, radyocu, televizyoncu, fotoğrafçı ve reklamcı katılacak.