05 Aralık 2013

Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınmasının 79. yıldönümü dolayısıyla, İletişim Fakültesi’nde düzenlenecek etkinlikte, “Bir Seçim Arifesinde” kadınların siyasi yaşama katılma, seçme ve seçilme haklarını kullanma deneyimleri konuşulacak. İş ve Meslek Kadınları Birliği (Soroptimist Klüpleri) işbirliği ile düzenlenecek etkinlikte, bir dönem Hazine Müsteşarlığı ve Devlet Bakanlığı da yapmış olan Ayfer Yılmaz, Gazi Mahallesi Muhtarı Müge Aslan ve Emek Soroptimist Klübü Kurucu Başkanı Prof. Dr. Berrin Yurdadoğ konuşmacı olacak. Moderatörlüğünü Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdülrezak Altun’un yapacağı etkinlik 6 Aralık 2013 Cuma günü saat 11.00’de Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesindeki Ahmet Taner Kışlalı Sanatevinde gerçekleştirilecek.