15 Mayıs 2018

Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın (ARVAK) “A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması Üniversite Medya Junior Kategorisi”nde Ayhan Sağır, Ceren Kababulut, Mert Can Demir, Ayşenur Coşkun ve Selin Taylan’dan oluşan İlef ekibi Remus birinciliğe uzandı.

Aylin Güngör, Irmak Çisem Çetinoğlu, Arda Çelik, Sarp Sağkal, Can Aydilek, Cansu Timur ve Serdar Direk’ten oluşan Ajans Simba üyeleri finale kalmış olmanın haklı gururu ile ödül alamamanın burukluğunu bir arada yaşadı.

Yarışmada Anadolu Üniversitesi ekibi ikinci olurken üçüncülüğü Maltepe Üniversitesi öğrencileri aldı. Maltepe Üniversitesi öğrencileri üniversite öğrencilerinin oy kullandığı Üniversiteliler kategorisinde özel ödül alırken Kadir Has Üniversitesi ekibi jüri özel ödülüne layık görüldü.