30 Mayıs 2016

“Halkla İlişkilerde Plan ve Uygulamalar” ile “Halkla İlişkilerde Örnek Olaylar” dersleri kapsamında yürütülen ve geçmişte aralarında Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği,  Kaos GL, Almanya Büyükelçiliği, Birleşmiş Milletler Enformasyon Merkezi’nin de bulunduğu çeşitli kurumlara yönelik “halkla ilişkiler ve reklam kampanyası”nın sonuncusu tamamlandı. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu için hazırlanan kampanyalar 26-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında sunuldu.  Delegasyonun Gaziosmanpaşa’daki konferans salonunda yapılan sunumlara 18 ajans ve yaklaşık 105 öğrenci katıldı. Doç. Dr. Fatih Keskin’in sorumluluğu ve koordinatörlüğünde, Selda Düzenli’nin desteği ve işbirliğinde gerçekleştirilen bu sunumlara fakültemizden Doç. Dr. Melike Aktaş Yamanoğlu ve Öğr. Gör. Reyya Advan Koyuncu, Delegasyon’dan Selda Düzenli ve Dilek Tütüncü jüri üyeleri olarak katıldı. Delegasyonun ilk kez bu çerçeve ve boyutta yürüttüğü böyle bir çalışmada öğrencilerimiz kampanya hazırlama ve uygulama olanağını elde etti.  Öğrencilere katılım sertifikaları ve dereceye giren ajansların duyurulması önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir.

IMG-20160527-WA0002

IMG-20160527-WA0004