04 Nisan 2014

Fakültemizde 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında ELF Bursu ile konuk öğretim elemanı olarak bulunan ve İngilizce derslerimize katkı sağlayan Slyvia Renfro’nun moderatörlüğünde öğrencilerin ve personelin İngilizce konuşma becerilerini geliştirebilmek için gerçekleştirdiğimiz Amerikan Sineması İzleme ve Tartışma Kulübü adlı etkinlikte 10 Nisan 2014 Perşembe günü End of Watch adlı film gösterilecek. Filmin künyesi şöyle:

Director           : David Ayer

Genre              : Crime, drama, thriller

Themes           : Police, gun violence, gangs

Run time         : 1 hour 50 minutes

Release year    : 2012

Cast                 : Jake Gyllenhaal, Michael Pena

Daha önceki programlar gibi etkinlik İletişim Fakültesi Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde saat 18.00’de başlayacak.  Ankara Üniversitesi’nin her düzeydeki öğrencilerine ve akademik ya da idari her statüdeki çalışanlarına açık etkinliği, yararlanacağını düşündüğünüz herkesle paylaşmanız ve hepinizle 10 Nisan 2014 Perşembe saat 18.00′de Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde görüşmek dileğiyle.