21 Mayıs 2014

Fakültemizde 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında ELF Bursu ile konuk öğretim elemanı olarak bulunan ve İngilizce derslerimize katkı sağlayan Slyvia Renfro’nun moderatörlüğünde öğrencilerin ve personelin İngilizce konuşma becerilerini geliştirebilmek için gerçekleştirdiğimiz Amerikan Sineması İzleme ve Tartışma Kulübü adlı etkinlikte 22 Mayıs 2014 Perşembe günü Thelma ve Louise adlı film gösterilecek. Daha önceki programlar gibi etkinlik İletişim Fakültesi Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde saat 18.00’de başlayacak.  Ankara Üniversitesi’nin her düzeydeki öğrencilerine ve akademik ya da idari her statüdeki çalışanlarına açık etkinliği, yararlanacağını düşündüğünüz herkesle paylaşmanız ve hepinizle 22 Mayıs 2014 Perşembe saat 18.00′da Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde görüşmek dileğiyle.