09 Kasım 2015

13 Kasım Cuma günü saat 18.30’da Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde gösterilecek İsveç yapımı film, bizi Sanatçı Anna Odell’in  okulunun yıllar sonra gerçekleşen bir mezunlar buluşmasına götürüyor. Toplantıdaki hiyerarşik çatışmalar, gerçekler eşliğinde sunulduğunda acaba ne olur? Kendisini oynayan Anna Odell, kurgu ve realite iç içe geçtiğinde neler olur, adı konmamış ve görünmez olan sınıf farkları nasıl belirginleşir sorusunun yanıtını arıyor.

1973 yılında Stockholm’de doğan Anna Odell, “Bilinmeyen Kadınlar” teziyle Stockholm Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu. 2014 yılında Guldbagge Ödülleri’nde En İyi Senaryo ve En İyi İsveç Filmi ödüllerini kazanan Buluşma İstanbul Film Festivali’ne de katıldı.