17 Mayıs 2016

A Awards Junior

Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın (ARVAK) düzenlediği A Awards Junior Yarışması’nda Betül Silindir, Meriç Doğukan Özyön, Tamer Kılıç ve Zeynep Sakallıoğlu’ndan oluşan Ajans Castor, ikinciliği Ege Üniversitesi’nden Mitakondri ile paylaştı. Yarışmada birinciliği Kadir Has Üniversitesi’nden Beşibiryerde alırken, aynı üniversiteden Grup Hava Açık üçüncü oldu. İletişim öğrencilerinin ödülleri profesyonellerin yarıştığı kategorilerden önce sunuldu. Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen ödül töreninde Işın Karaca da sahne aldı.

Bizz@Kampüs

Yıldız Holding’in üniversiteliler için düzenlediği parlak fikir yarışması bizz@kampüs’te ise Ali Aktürk, Meriç Doğukan Özyön ve Selin Ceviz’den oluşan Ajans Rubik başarı belgesi aldı. Yarışmada birincilik Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin, ikincilik ODTÜ’nün, üçüncülük ise Bilkent Üniversitesi’nin oldu.

rubik