07 Şubat 2014

İletişim Fakültesi’nin ders programının öğrencilerin mezuniyet sonrası ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmesi kararına paralel olarak, deneyimli gazetecilerin sorumluluğunda yürütülecek dersler için ilk adım bahar döneminde atıldı.

Gazetecilik Bölümü Bahar Yarıyılı Ders Programında Hürriyet Gazetesi Okur Temsilcisi Faruk Bildirici  “Parlamento Muhabirliği”, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Yazarı Erdal Sağlam “Ekonomi Muhabirliği”,  Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Utku Çakırözer “Diplomasi Muhabirliği”, Vatan Gazetesi Muhabiri  Kemal Göktaş “Araştırmacı Gazetecilik” ve Radikal Gazetesi Eski Muhabiri Can Güleryüzlü  de “Eğitim, Kültür ve Sanat Muhabirliği” derslerini verecek. Dersler seçimlik statüde olacak.