24 Eylül 2020

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1. Bugünden itibaren mail adreslerinize bundan sonraki gelişmeleri takip edebilmeniz için Dekanlık duyuruları ile çeşitli bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Bu nedenle mail kutunuzu sık sık kontrol ediniz. Eğer bugüne kadar Fakültemiz Dekanlığından hiç mail almadıysanız (0312) 319 77 14’den 5200’ı arayarak iletişim bilgilerinizi güncelleyiniz.
  2. Kayıt yenilemeler 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır.
  3. Ders seçimlerini eksiksiz tamamlayabilmeniz için her bölüme özel ayrı ayrı kayıt yenileme kılavuzu hazırlanmıştır. Kılavuz bu sayfanın sağ alt köşesindeki duyurular kısmında paylaşılmıştır.
  4. Ders seçimlerinizi ilan edilen tarih aralığında tamamlayınız. Bu tarih aralığında kaydını danışman onayına göndermeyen öğrencilere ders ekle bırak ve mazeret kayıtlarında sistem açılmayacaktır.
  5. Ders seçiminizi tamamlayıp kaydettikten sonra danışman onayına göndermeyi unutmayınız. Daha sonra da danışmanınızın ders onayınızı yapıp yapmadığını takip ediniz. Ders onayınız 6 Ekim akşamına kadar yapılmamışsa (0312) 319 77 14’den 5218 veya 5219’u arayarak öğrenci işlerine bilgi veriniz.
  6. Akademik takvimde 7-8 Ekim tarihlerinde yapılacağı ilan edilen danışman ile yüz yüze görüşme, pandemi nedeniyle bu dönem yapılmayacaktır. Desteğe ihtiyaç halinde danışmanınıza e-posta ile ulaşabilirsiniz.
  7. Ders seçimleri sırasında bir sorun yaşarsanız (0312) 319 77 14’den 5218 veya 5219’u arayarak yardım alabilirsiniz.
  8. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı dersleri uzaktan eğitim ile yapılacak olup “ankara.edu.tr”adresinden yürütülecektir.
  9. Derslerin yürütülme şekli ve değerlendirme kriterleri ile ilgili bilgilendirme her dersin öğretim elemanı tarafından yapılacak ve dersin kendi sayfasında “Ders Bilgi Formu” yüklenmek üzere öğrencilerin sürekli ulaşımına açılacaktır.
  10. Derslerin sınav tarihleri için Dekanlığımızca ayrı bir duyuru yapılmayacaktır. Her dersin öğretim elemanı değerlendirme yöntemini ve tarihlerini kendi dersinde öğrencilere duyuracaktır.
  11. Daha önce de duyurulduğu gibi dönem boyunca Fakülte binamız ve atölyelerimiz açık olacaktır. İsteyen öğrenciler derslere erişim için Fakültemiz bilgisayar laboratuvarını ve yerleşkenin internet erişim olanaklarını kullanabilirler. Yine isteyen öğrenciler dönem boyunca pandemi tedbirlerine dikkat etmek koşuluyla ilgili öğretim elemanının koordine edeceği atölye faaliyetlerine katılabilirler.

Pandeminin sona erdiği güzel günlerde yüz yüze eğitim faaliyetlerinde birlikte olabilmek arzusuyla hepinize başarılı bir dönem geçirmenizi dileriz