20 Mart 2020

Sevgili öğrenciler,

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de olağanüstü günler yaşıyoruz. Bu olağanüstü günlerde yetkililerden gelen uyarılara titizlikle uyarak, mümkün olduğunca evlerimizden çıkmamaya özen göstermemiz gerekiyor.

Üniversitemiz 23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren dersleri uzaktan eğitim yöntemiyle sürdürme kararı aldı. Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi de bu yönde bir çözüm oluşturdu. Uzaktan eğitim ders programı Fakültemiz Web Sayfasında yayınlandı. Belirtilen saatlerde dersleri canlı olarak takip edebileceğiniz gibi, ders saati dışında sisteme girerek kaydedilmiş dersleri izleyebilirsiniz. Derslere nasıl katılacağınız hususunda Uzaktan Eğitim Merkezi ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının açıklamalarını takip ediniz. Uzaktan eğitim sistemiyle ilgili sorularınızı Ali Pirpudak’a (pirbudak@ankara.edu.tr) ve Dr. Öğr. Üyesi Ergin Şafak Dikmen’e (sdikmen@ankara.edu.tr) e-posta yoluyla yöneltebilirsiniz.

Bir süre sınıflarda değil, ekranlarda görüşeceğiz. Hepinize en içten başarı ve sağlık dileklerimizi gönderiyoruz.

Prof. Dr. Abdülrezak Altun