18 Şubat 2017

K.H.K. ile Fakültemizden uzaklaştırılan öğretim elemanlarının 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında vermeleri planlanan ve geçtiğimiz kayıt yenilemelerde de ders programında bulunan aşağıdaki listedeki seçmeli dersler kapatılmıştır.

GZT254 Medyanın Güncel Sorunları

GZT312 İnternet Gazeteciliği ve Webde Tasarım

İLT214     İletişim Teknolojileri ve Toplum

İLT228     Uluslararası İletişim

İLT348     İletişim Araştırmaları

HİL272    İnsan Kaynakları Yönetimi

İLE250     Ayrımcılığa Karşı Dersler

Yukarıdaki listede bulunan dersleri seçen öğrenciler bu dersleri bırakıp yerine yeni seçmeli ders alarak AKTS eksiklerini tamamlayacaklardır.

Prof Dr. Funda Şenol Cantek tarafından verilmesi planlanan GZT106 Temel Gazetecilik dersi 2. Şubesi yukarıda anılan nedenle kapatılmıştır. Prof. Dr. Funda Şenol Cantek’in şubesinden ders seçen öğrenciler bu şubeyi bırakarak Prof. Dr. Haluk Geray veya Öğr. Gör. Gül Keçelioğlu adına açılan şubelerden birinden dersi alacaklardır.

Kapatılan seçmeli derslerin fazlalığı nedeniyle öğrencilerin mağdur olmaması için diğer derslerin kontenjanları artırılmıştır.

Prof. Dr. Nejat Ulusay’ın emekliye ayrılması nedeniyle 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için açılan RTS330 Çağdaş Dünya Sineması II dersi kapatılacağından bu dersi seçen öğrenciler dersi bırakarak AKTS açıklarını başka seçmeli ders seçerek tamamlayacaklardır.

Politics II dersinin günü çarşamba gününe kaydırılmıştır. Ders çarşamba günü 15:30-18:30 saatleri arasında A.T.K. dersliğinde verilecektir.

2016-17-Bahar-Vize

2016-2017-Bahar_Lisans-Ders_Programi