29 Aralık 2014

50. yılını doldurmak üzere olan, köklü bir akademik geleneğe sahip Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF), yeni bir hakemli dergi çıkarıyor. İLEF Dergisi’nin amacı, medya ve iletişim alanında güncel sorunları ele almak ve yetkin akademik tartışmalarla iletişim literatürüne katkıda bulunmaktır. Dergi ilk sayısında iletişim odaklı disiplinlerarası tüm akademik araştırmalara ve özgün çalışmalara açıktır.

Mayıs 2015’te derginin üçüncü sayısı “Felaket, Şiddet ve Medya” temasıyla çıkacaktır. İLEF Dergisi‘nin yazım kurallarına uygun biçimde hazırlanan makalelerinizi 1 Mart 2015 tarihine kadar editor@ilefdergisi.org  adresine bekliyoruz. Yazı teslimine ilişkin sorularınız için editor@ilefdergisi.org adresinden bize ulaşabilirsiniz.