14 Ekim 2015

İletişim Fakültesi Film Atölyesi öğrencileri “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” başlığıyla  Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Kısa Film Yarışması’nın ikincisinden ödülle döndü.

Bu yılki teması “Varlıklı Geleceğin Sırrı” olarak belirlenen yarışmada amaç  tasarruf ederek yapılan birikimleri yatırıma dönüştürmenin öneminin vurgulaması ve varlıklı geleceğin sırrını anlatması olarak belirlendi.

Yarışmaya katılan 84 çalışma arasından “Keşke” isimli çalışma En İyi Üçüncü film seçilirken, “En İyisi” isimli çalışma da mansiyona layık görüldü. Film Atölyesinden Öğr. Gör. Enver Özüstün’ün danışmanlığında çekilen filmlerin yapım ekibinde atölye öğrencileri Tolga Barman, Halit Araboğa, Çağrı Saygın ve Oğuz Tulgar yer aldılar.

“Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Talat Ulussever, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Dinç ve TSPB Başkanı İlhami Koç’un katılımlarıyla 1 Ekim 2015 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş. Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.