13 Mayıs 2015

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı’nın iletişim alanına giren mesleklerde 50. yıllarını geride bırakan ustalara saygılarını sunmak amacıyla bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği “Meslekte 50 Yıl Onur Günü” etkinliği 15 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda düzenlenecek ve saat 17.00’de başlayacak törenin ardından Gazeteciler Cemiyeti de Üsküp Sokak No: 35 Çankaya adresindeki merkezinde törene katılan ustalar için bir kokteyl verecek. Törende ayrıca İletişim Fakültesi’ndeki uygulama birimlerinde üstün başarı gösteren 35 öğrenciye de “Öğrenci Emek Ödülleri” takdim edilecek. Törende ayrıca, İLEF Edebiyat Topluluğu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen öykü yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verilecek.

Bu yılki törende mesleklerinde 50. yıllarını kutlayan Ahmet Refik Utlulığ, Ali Kalıpçı,   Atila Sav, Aylin Özmenek, Cazibe Kavalcı, Cemile Kutgün, Ceyhan Baytur, Çetin Çeki, Danyal Gürdal, Dengiz Toprak, Prof. Dr. Dikmen Gürün, Elçin Temel, Erden Sezer, Ergun Evren, Erkan Aktaş, Erhan Gökgücü, Ersin Salman, Gönül Orbey, Gülgün Kutlu, Güneş Tecelli, Halûk Kılçık, Hüsamettin Ünsal, Kemal Gül, Maral Üner, Metin Öztekin, Mine Çalışal, Mine İçöz, Muazzez Küçük, Nevin Aypar, Nur Subaşı, Nurşen Girginkoç, Nejat Bayrakçı, Okan Yüksel, Savaş Kıratlı, Seçkin Selvi, Serpil Akıllıoğlu, Sevim Canel, Tahir Zengingönül, Yaşar Eyice, Yavuz Yücetürk, Yücel Ertugay, Zeki Sözer ve Zeynep Oral’a Onur Plaketleri sunulacak.