07 Aralık 2017

Fakültemizin Gazetecilik Bölümü Basın Yayın Tekniği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ezgi Kaya Hayatsever ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Radyo Televizyon Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Selma Toktaş Türkiye Sosyal Bilimler Derneği tarafından ödüllendirildi. TSBD 2017 Genç Sosyal Bilimciler Ödülü kapsamında, Ezgi Kaya Hayatsever “Türkiye’de Muhafazakâr İdeolojinin Temelleri: Millet Dergisi (1942-1944)” başlıklı yüksek lisans teziyle “Mansiyon Ödülü” kazandı. Selma Toktaş ise, “1980 Sonrası Değişen Medya Ortamında Gazeteci: Zanaatkar mı Profesyonel mi?” başlıklı makalesiyle ödüle değer görüldü. Ödüller 29 Kasım – 1 Aralık 2017 tarihleri arasında ODTÜ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 15. Ulusal Sosyal Bilimler Kongresi kapsamında düzenlenen törenle verildi.