13 Mart 2015

Ankara Üniversitesi 38. Spor Oyunları kapsamında İLEF Kadın Masa Tenisi Takımı takım bazında ikinci olurken, bireysel de RTS II. Sınıf öğrencisi Ezgi Özcan ikinci oldu. Cebeci Spor Salonunda yapılan karşılaşmalarda, masa tenisinde turnuvaya 3 erkek, 3 kadın sporcuyla katılan İLEF böylece 4 masa tenisinde madalya almış oldu. Ankara Üniversitesi Spor Oyunlarına toplamda 18 dalda katılan İLEF’in, Ezgi Özcan, Sibel Taşyurt ve Merve Öney’den kurulu Kadın Masa Tenisi Takımı finalde Eczacılık Fakültesi Takımına 3-1 mağlup oldu ve turnuvayı ikincilikle tamamladı. Kadınlarda bireysel masa tenisi müsabakaları da büyük çekişmeye sahne oldu. Finale kadar yükselen İLEF Kadın Masa Tenisi Takımı oyuncusu Ezgi Özcan finalde karşılaştığı Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden Leyla Bashadova’ya mağlup oldu. İLEF Erkek Masa Tenisi Takımı ise turnuvayı beşinci sırada tamamladı. Erkek masa tenisi karşılaşmalarında Ziraat Fakültesi birinci olurken, ikinciliği Eczacılık Fakültesi, üçüncülüğü ise Diş Hekimliği Fakültesi aldı.