17 Mart 2020

Değerli öğrenciler

Korona tehdidi nedeniyle Üniversitemizde derslere 16 Mart – 6 Nisan 2020 tarihleri arasında üç hafta boyunca ara verildiği malumunuzdur. Öğrenim süresinde kayıplara yol açmamak için bu üç hafta boyunca yapılacak derslere ilişkin materyaller Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından alınan tedbirler doğrultusunda uzaktan erişim yoluyla sizlere ulaştırılacaktır. Bu süre zarfında dönem başında sizlere dağıtılan bilgilendirme formları ve haftalık ders planında gösterilen kaynak ve konuları gözden geçirmek, öğretim elemanlarınca önerilen uygulamaları yapmak sizlerin akademik gelişimi açısından önem taşımaktadır.

İçinde bulunduğumuz günlerde,  özellikle sağlık konusunda yapılan uyarılara özen göstererek kendinizi bir süre kalabalık ortamlardan uzak tutmanızı istiyoruz. Sosyal alandaki kısıtlamalardan kaynaklanan olumsuz duyguları aşmanın en iyi yolunun kitap okumak olacağını düşünüyorum. Sağlıkla.

Prof. Dr. Abdülrezak Altun