30 Ocak 2015

Birleşmiş Milletler’in kuruluşunun 70. yılının kutlandığı 2015 yılı boyunca yapılacak etkinliklere İLEF öğrencileri de katkı sağlayacak. Bu çerçevede, BM Enformasyon Merkezi ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri birlikte çalışarak, BM’nin öncelikli konularını anlatmak üzere bir kampanya hazırlayacak. Doç. Dr. Fatih Keskin’in proje koordinatörlüğünde altışar kişiden oluşan ekipler kuran HİT Bölümü 4. sınıf öğrencileri BM’nin 70. yıl dönümüne ilave olarak iklim değişikliği anlaşması ve 2015 sonrası kalkınma gündemi konularında tanıtım kampanyaları hazırlayacaklar.
Ekipler Haziran ayı başına kadar şürecek çalışmalar sırasında, viral video, sosyal medya kampanyaları, posterler ve diğer materyallerden oluşan kampanyalarını hazırlayacaklar ve sunacaklar. BM İletişim Grubu üyelerinden oluşan bir jüri en iyi kampanyayı belirleyecek ve kazananlar BM Binasında yapılacak bir basın toplantısında açıklanacak.