17 Nisan 2015

Proje Üretimli Veri Gazeteciliği Atölyesi, 23-24 Nisan 2015 tarihlerinde İLEF’te gerçekleşecektir. İLEF ve Dağ Medya tarafından düzenlenen iki günlük atölyenin ilk gününde temel kavramların açıklanması ve konunun öneminin saptanması, ikinci gün ise veri gazeteciliğinde kullanılabilecek araçların tanıtılmasıyla birlikte proje üretimlerinin gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

Mine Gencel Bek, Pınar Dağ, Berkin Akkocaoğlu ve Eva Constantaras tarafından yürütülecek atölyede üretilen çalışmalar Görünüm Gazetesi web sitesindeki Veri bölümünde yayınlanacaktır.

Atölyeye katılım için aşağıdaki formun 21 Nisan 2015 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir. Kontenjan sınırı nedeniyle, atölyeye kabul edilen katılımcılara 22 Nisan 2014 tarihinde e-posta yoluyla duyuru yapılacaktır.