15 Ekim 2018

Bağımsız Devletler Topluluğu Yurt Dışında Yaşayan Yurttaşlar ve Uluslararası İnsani İşbirliği İşlerinden Sorumlu Federal Ajansı’nın (ROSSOTRUDNİÇESTVO) organizasyonuyla Ankara’da bulunan bir heyet, 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 13.30’da Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde olacak.

RUDN Üniversitesi Filoloji Fakültesi Kitle İletişimi Bölümü’nden Doç. Dr. Sergey Vodopetov ve Ekaterina  Khvorova ile Rusya Federasyonu’nda yayınını sürdüren  Leader TV ve Radio Azerbaijan’da muhabirlik yapmakta olan Dr. Anar Gasanov’un katılacağı etkinlikte Uluslararası Medya Ortamında Gazetecilikte Yeni Eğilimler konusu konuşulacak. Etkinlik AÜ İletişim Fakültesi Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde gerçekleştirilecek.