10 Nisan 2018

Japonya’da yayın yapmakta olan Nippon TV’den Senarist Yuji Sakamoto, Yönetmen Nobuo Mizuta, Yapımcı Hisashi Tsugiya ve Koichi Nakayama ile Medyapım CEO’su Fatih Aksoy ve oyuncu Özge Özpirinççi 13 Nisan 2018 Cuma günü saat 11:00’de  Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Televizyon Endüstrisinde Türk – Japon İşbirliği: Kadın Dizisi” başlıklı bir etkinlikte biraraya gelecek. Ankara Üniversitesi Asya Pasifik Araştırmaları Uygulama Merkezi’nin de katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte Japonya’da yayınlanmakta olan Woman dizisinin uyarlaması olan ve Fox TV’de “Kadın” ismiyle yayınlanmakta olan “Kadın” dizisi ekseninde, iki ülkenin TV kuruluşlarının içerik üretimi konusunda geliştirebilecekleri işbirbirlikleri üzerine konuşulacak. Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima’nın da katılacağı etkinlik Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesindeki İLEF Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde gerçekleştirilecek.