28 Mayıs 2015

27 Mayıs 2015 tarihinde TRT Arı Stüdyoları’nda yapılan “TRT-Geleceğin İletişimcileri Yarışması Gala Gecesi” nden Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencileri ödüllerle döndü.
İletişim Fakültesi Film Atölyesi öğrencilerinden Tuğba Aliyazıcıoğlu, İlker Akoğlu, Mert Öner ve Mahir Çilali “Televizyon Haber Programı” kategorisinde danışmanlığını Itır Gökgücü Demiray, Şafak Dikmen ve Enver Özüstün hocanın üstlendiği “Doğanın Güncesi” eseriyle ikinci oldu.
Radyo Atölyesi öğrencileri ise Hatice Kurt hocanın danışmanlığında Aslı Yılmaz’ın “Tarihin Yaprakları” eseriyle “Söz Programları” kategorisinde , Nuriye Akyel’in “ Türk Müziğinde Bir Atılım” eseriyle “Müzik Performans Progamı” kategorisinde birinciliği aldılar.İletişim Fakültelerinde okuyan öğrencilerin eğitim faliyetleri kapsamında yapacakları çalışmalara katkıda bulunmak ve ülke geleceğindeki rolü düşünülerek demokratik yapıyı geliştirmek , kültürel zenginliği ve yenilikçi düşünce modellerini geliştirmek amacıyla düzenlenen “TRT-Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda eserleri dereceye giren öğrencilere ödül heykelciği, TRT eğitim ve staj programına katılım hakkı ve para ödülü verildi.