14 Mayıs 2018

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 17. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri kapsamında verilen Genç İletişimciler Ödülüne “Herkes İçin Kampus” Projesiyle Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri layık görüldü.

Bu yılki teması #AyrımcılığaHayır Toplumsal Bütünleşmeyi Destekleyen İletişim Projeleri olarak belirlenen 17. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödüllerine 17 ana ve 17 alt kategoride yüzlerce proje başvurdu. Profesyonel kategoride projelerden 34’üne ödül verilirken,  Genç İletişimciler Ödülü “Herkes İçin Kampus” Projesiyle Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin oldu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ikinci sınıf öğrencileri Özge Gülay, Tunahan Karaman, Yunus Emre Turhan, Doç. Dr. Deniz Sezgin danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile ödüle layık görüldü.

Engelli bireylerin varlığına dikkat çekerek, onların başta yerleşke olmak üzere yaşadıkları toplumla olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla engelsiz bireylerin farkındalığını yükseltmeyi amaçlayan “Herkes İçin Kampüs” projesi hazırlayan öğrencilere ödülleri 10 Mayıs 2018 Perşembe akşamı İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi Sky Lounge’da gerçekleştirilen törenle verildi.