02 Mayıs 2014

3. sınıf ve 2014 yılında mezun olmayacak 4. sınıf Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden yaz stajı yapmak isteyenlerin ekteki başvuru formunu eksiksiz doldurarak 9 Mayıs 2014 tarihine kadar yaz stajı konusuyla aaydogan@media.ankara.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Yaz stajı programında belirli teorik ve pratik derslerin alınmış olması gerektiğinden 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca yaz stajı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun staj sigortası yapılmasına ilişkin düzenlemesi kapsamında olduğu için 4. sınıfta olup da bu eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olacak öğrencilerin başvuruları da kabul edilmeyecektir.

13 Mayıs 2014 Salı günü saat 17:00’da yaz stajı ile ilgili gazetecilik öğrencileriyle toplantı yapılacaktır. Toplantıya katılmayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Öğrenciler için azami staj süresi bir aydır ve aşağıda belirtilen staj dönemleriyle sınırlıdır.

2014 Yılı Yaz Stajı Dönemleri:

1.dönem: 15 Haziran – 14 Temmuz 2014

2. dönem: 15 Temmuz – 14 Ağustos 2014