14 Nisan 2014

16 Nisan’da 12:00’de Seminer 2’de: İngilizceyi geliştirebilmek için her çarşamba Sylvia Renfro ile “Ye, Dinle, Konuş Kulübü” saat 12:00-13:00 arası Seminer 2’de.

ELF programıyla gelen Sylvia Renfro hocamız tüm lisansüstü öğrencilerimize açık bir etkinlik gerçekleştiriyor:

Ye, Dinle, Konuş Kulübü (Eat, Listen, Talk Club: Lunch and English Conversation Club for Faculty and Staff). Tam öğle arasına denk geldiği için etkinliğin sloganı: “Yemeğini de Getir!”

Sylvia Renfro, İngilizceyi eğlenceli ve rahat bir ortamda geliştirmek için bizi “Ye, Dinle, Konuş Kulübü”ne davet ediyor. Yemeğimizi yerken 20 dakika Ted Talk videosu gösterilecek. Sonra Sylvia Renfro tartışmaya yön verecek. Baskı yok, stres yok, sadece arkadaşlar arasında bir sohbet…

Ted Talk’u etkinlikten önce de dinlemek isterseniz 16 Nisan’daki etkinliğin konuşma konusu linki aşağıda, ayrıca ekteki dosya da bu konuyla ilgili:

Görüşmek üzere